Hi,normal ke bby kerap berpeluh di kepala umur 4 bulan?mesti basah belakang kple mase tido

1 Balas

Jikaa baby kepanasan atau peluh, Puan boleh longgarkan ikatan bedung (jika berbedung). pakaikan baju jenis berlubang, dan pasang kipas. jika ada aircond boleh buka paling kurang sejuk. sebenarnya maybe skrg musim panas. that's why baby pun peluh. pantau suhu anak juga. risau panas dan boleh demam. Puan kerapkan anak menyusu juga ya. taknak dehydrate

2y ago

Terime kasih puan 😊