Assalammualaikum,saya ingin bertanya adakah gastrik tak boleh mengandung

Assalammualaikum,saya ingin bertanya adakah gastrik tak boleh mengandungGIF
16 Balas

selagi ada rahim, selagi tu kite boleh mengandung. sye ade gastrik alhamdulillah now dh 5m. jgn dgr benda mengarut org kata, gastrik xboleh mengandung la, bela kucing xboleh mengandung la. semua tu karut. selagi kite ade rahim, selagi tu peluang utk mengandung tu ade. cuma rezeki dtg cepat atau lambat je. rezeki anak tu Allah bagi bila kite dh betul² bersedia. bila kite betul besedia? hanya Allah yg tahu. jgn putus asa. doa byk², minta dgn Allah.

InsyaAllah boleh ja awak.. Alhamdulillah saya pon da masuk 7m. Tapi tula.. Mencabar sikit😅 Dalam bpantang makanan, tekak ni nak juga yg bersantan..berkrim.. pedas manis masin.. Sedar2 berat pon naik sesangat.. S3patutnya ada gstrik berat biasa/kurang sikit.

sy sblm mengandung selalu je gastrik.. silap makan atau makan lewat sikit mmg parah la kena serang gastrik.. skrg dah 8bln lbh preggy.. selama time mengandung takde pula kena gastrik.. alhamdulillah

ehhh takdee lah !!! saya gastrikkkkk dari umur 12tahun gastrik . ada ketulan angin lagi . alhamdulillah allah beri rezeki . selagi ada rahim inshallah allah beri . jgn risau tauu doa banyak2

gastrik tkde kaitn dgn kehamilan sis. sy pun ad gastrik . tp slgi kte ad rhim slgi tu kte blh preg. cme xleh blh stress2 fikir psl baby.. jgn giveup

Gastrik boleh mengandung sis. Cuma kebanyakkan pempuan mengandung mesti akan kena gastrik sis. Saya gastrik teruk. Sampai muntah darah. 🥲

sukur allahamdullah Allah lagi blh beri sya kesampatan merasa Janin di dalam Rahim ku ya Allah amin

Waalaikumusalam.Tak pernah dengar.Peliklah.Abaikan.Boleh mengandung😀👍🏻

Saya gastrik. Sejak mengandung menjadi2 pedih perut. Makan kena sekerap mungkin

Waalaikumsalam. Takda la sis. In sya Allah ada rezeki nanti. Aamiin