Ade ke mengandung 35week berat baby baru 2.3kg

Ingin tahu

12 Balas

sya pulak aritu scan 34w brat bby 2.6kg skrg sudah 35w tak tahu brpa . tunggu 36w nnti g check up scan lagi .

OK je rasanya. Nak dekat bersalin dh tu. By the time 40w boleh 3 kg. OK la tu.

lebih kurang berat baby sy je 2.3kg lebih.. so far baby ok dctr ckp😊

Saya masa 35w berat baby 2.4kg, doc kata normal cantik dh masatu..

saya 35 minggu berat baby 4kg lg 2 minggu kena bersalain opration dah

5mo ago

doc ckp ape X sis

sy masa 33 week berat baby 2.1kg .. 37 week scan lgi

4mo ago

Tu lah harap semua baek2 saje

35w 2.5kg. anggaran berat scan tak tepat, tak perlu fikir sangat.

4mo ago

haa ni betol...maybe sbb sy xde lah badan besar sgt masa ank no 2 pon berat X smpi 3kg pon

Sy pun sama. 35w berat bby 2.45kg. Dr bgtau normal ☺️

sy pn sama 35w berat bby 2.3kg katanya normal

5mo ago

pakar Kato normal jgk tp doc klinik kerajaan Kate tkt dlm organ dia masalah hurm