baby alahan susu

Ingin bertanya, anak sy 8bulan.klau anak ada alahan susu dan eczema boleh ke bagi mkn biskut beras(yg baby slalu mkn tu) ? Sy risau akan isi kandung dlm mkanan tu. Takut effect

1 Balas

ok je sis biskut beras tu . xd kaitan dgn ekzema pn sis . klau ekzema jgn bg ank minum soya sis . nt lg teruk . ank sy dlu ekzema mkn biskut beras xd msala pn . alah susu tu susu tepung ke ap sia

4y ago

oo susu tepung mmg ad bby yg alahan sis . bkn semua bby booeh minum susu tepung . bby yg alah susu tepung ni . ad susu khas tok dy sbnr ny sis . tpi susu tu mahal . sy punye ank buah dua org pn alah susu tepung . klau biskut susu xd msala boleh mkn .