?

Hai.. Nk tnya semua.. Sy da mengandung 14 minggu. Klu mkn ikan pekasam kedah tu boleh tak? Ikan pekasam yg ade beras sangai tu.. Ada effect x dkt baby? Sb semalam sy ada mkn ikan pekasam tu.. Pg td da strt cirit birit.. Rase2 ade effect baby x?

1 Balas

Klau ikutkn kurgkn mknn mntah .tp so far sy suka mkn tu dgn cili tme prgnnt sbb xthn mliur . So far ok . Depend org mmg akn cirit

5y ago

OK. Terima kasih.. Tp ikan tu sy xmkn mentah. Sy goreng dlu. Tp mgkn sb x biasa mkn tu perut wat hal tu.. 😄😄