First IUI Gagal

Ingatkan nak check pregnancy test hari minggu ne after da 2 hari lewat period. Subuh ne pula keluar darah. Tak apala bukan rezeki. Cakap kat husband period datang. Husband relaks jer kata kita cuba lagi 😞 Saya positif jer semua ne sebab mmg dari awal tahu buat IUI ne peratus dia rendah. So saya nak rehat dulu & turunkan berat badan lagi untuk persediaan IUI ke-2 awal tahun depan. Wish me luck all TTCian

1 Balas

sis jgn lupa consume folic acid tau. semoga ada rzki sis β™₯️

3y ago

Insyaallah.. aamiin sis. Ya mmg consume asid folic dr awal perkahwinan lgi