TTC

Saya start ttc bulan 7 dan pertama kali ambil supplement Himalaya Shatavari. Tgk review dia suma kata bagus. So, try la bulan ne mkn. Kata org nak lgi bgus kena mkn tym 1st day period & stop bila ovulation positif. Period sy bru nak ok ne awal tahun ne..so bila da stop mkn pil Himalaya ne bila opk +ve, sy tgu smpi la skg ne haid sya da lewat 5hri. Cek upt 2kali hasil -ve. Sapa penah mengalami mcm sya?

1 Balas

Tunggu lagi seminggu dua, maybe ovulation lambat.nk test time subuh 1st urin tu.

5y ago

Aamiin..tq sis 😊 mdh2an da rezki thn ne