Senak

Ingatkan air ketuban leaking so pergi la KK nak check bukaan. Bila dia check rupanya bukan air ketuban tapi keputihan... Masa dy check bukaan mak ai sakit nyoo. 2 org nurse check..... smpai terangkat punggung. Ni blom sakit nak beranak lagi ni. Fuhhhhh. Mcm tu pon dh berpeluh n terangkat ni kan plak sakit beranak lagi xbole brain . Semoga Allah permudahkan untuk kita semua . Aminnnn ... #39w5d

2 Balas

Hehehehe nnt beranak jgn angkat punggung pulak. Selotape kat katil tu. 🤣

5y ago

Kalau dah sakit mmg out of control kan..... kene check bukaan pon dh neves cam ape je . Sbb jalan xbukak lagi. Bru 1cm . 😅😅