Senak

Ingatkan air ketuban leaking so pergi la KK nak check bukaan. Bila dia check rupanya bukan air ketuban tapi keputihan... Masa dy check bukaan mak ai sakit nyoo. 2 org nurse check..... smpai terangkat punggung. Ni blom sakit nak beranak lagi ni. Fuhhhhh. Mcm tu pon dh berpeluh n terangkat ni kan plak sakit beranak lagi xbole brain . Semoga Allah permudahkan untuk kita semua . Aminnnn ... #39w5d

2 Balas

bertabahlah mummy. moga dipermudahkan. ingat teknik pernafasan tau. tarik nafassssss. tahannnnn. hembus pelan pelan.

5y ago

Sis..yang ni untuk semasa contraction or msa kena seluk?...

Hehehehe nnt beranak jgn angkat punggung pulak. Selotape kat katil tu. 🤣

5y ago

Kalau dah sakit mmg out of control kan..... kene check bukaan pon dh neves cam ape je . Sbb jalan xbukak lagi. Bru 1cm . 😅😅