7w 2d

Ingat kn time dh nk bersalin je counting days.. rupa2 nya bru pregnant pn sibuk counting days ye.. hari2 bukak apps, tngok calendar ? klau bleh scan setiap hari mybe sy buat kot.. nk tngok bby buat apa ? sy je ke yg mcm ni?

1 Balas

Saya pun! Saya selalu guna pregnancy tracker dalam App theAsianparent ni untuk tengok dan belajar lebih lanjut tentang perkembangan janin. Seronok tahu bila muka dia mula terjadi, bila dia mula ada tangan, kaki. Hihihi