Hi saya nak tanya

In shaa Allah mybe awal bulan 1 saya nk buat buku pink. Tapi saya nk tahu, 11/11 smpai 13hb keluar bukan jenis keluar darah haid. saya keluar spotting, tp saya tk sure tu spotting atau darah haid. saya last period 23/10 .. so nnt kalau nurse tanya last period saya. adakah saya kena cakap 23/10 atau 11/11 ? ke

3 Balas

last period yg 23/10 tu la

2y ago

yeke awk.. kalau ikut yg last period bulan 10 tu saya dh sebulan juga mengandung. tp saya cek upt masih cerah2. belum gelap lg..