Baby Food

I'm struggling to give my baby food ?. Dia tamau makan.. Tutup mulut rapat kalau nmpak nk suap mkanan. Nyusu je mcm biasa. 6 bln dah dia, mmg kena paksa mkn ke?

2 Balas

Sama la mummy. Anak sy pn dh 6bulan. Bg bubur dia nganga pastu luah balik. Dlm 2 sudu tu cuma telan dlm stgh sudu je. Bg biskut suka pulak. Sampai 4 keping habis. Ni nk try bg puri buah n sayur pulak. Pening maknye ni. Susu kuat. Makan xmau.

4y ago

Hahaha. Sama la ank kita pn. Akal nye byk skrg. Tp nasib mkn dia ok. Tp berkurun la nk abis semangkuk. Mn x nye smbil main. Berjanggut jgk nk menyuap😂