Breaspump

im now 32 weeks and try findout the best breastpump. i already buy brand pumpables but still want to know others. what is breastpump brand you used and wanna recommend? also tips to have best one. ☺️

6 Balas

Masa pergi kelas menyusu dkt klinik, nurse kata every breast pump ok, beza harga je. Cumanya before nak pump tu kita urut dulu breast then baru pump. So that breast kita tak sakit, sbb nurse kata patient ngadu breast sakit guna pam murah la mahal lah, padahal tak urut dulu breast sblm pump. Hehe just sharing. Btw sy guna pump autumnz dual electric. Best. ♥️

I beli pump tp tak guna pun. 😂 End up I direct feed my baby until now. But its a good pump! Lacte solo elite. 😁

ikut budget biasanya puan...boleh survey kedai2 utk yg mjual brg baby & tgok sesuai atau tidak...

saya guna auturmz.. anak dah 14m dan still pum di pejabat.. mmg tahan lasak

I guna medela. Agak pricey .. tapi sangat ok. I main kutu beli ni.

spectra 9 plus..