contractions 34weeks

hi. im new mom here ? btw,i just wanna ask to all mom here, i preggy for 34weeks already and ths is my 1st time .. can u share me about the contractions and how it feels like ? ???

16 Balas

Hi..sy sakit contraction 3 hari then induce baru keluar baby comel tu.. sakit contaraction tu mcm batu bata digantung di seluruh pinggang dan kemudian pinggang tu kena patah patahkan..haha apa2 pn jgn risau..awak pasti boleh..sekali sakit nk bersalin tu Allah angkat darjat kita..😘