20 weeks

I'm in 20 weeks now, but I still can't feel any kicking from my baby, is this normal?

52 Balas

mungkin sis x perasan kot...ada mcm rasa bubble dlm perut...rasa tu halus dan lembut je...tpi klu saya memang rasa kuat sbb saya x boleh x mkn pedas dan minum coffee..huhu..memang rasa bby bergerak aktif...maaf bby ibumu memang x boleh x minum coffee dan x mkn dpt x mkn pedas..tpi ibumu mkn yg berhasiat utk bby😘😘❤❤❤

2y ago

lebih kurang rasa mcm tu sis🤭 xpe nti makin lama makin kuat rasanya saya dh 27w bby aktif rasa mcm tengah bejoget2 bby ni..lagi mlm2 masa tdo hihi