20 weeks

I'm in 20 weeks now, but I still can't feel any kicking from my baby, is this normal?

52 Balas

This is normal! Of course I juga rasa risau but after talked with my doc, dia kata its normal. So dont worey. In my case, almost 21 weeks baru I start rasa.

sy anak 1st jugak, tapi 16w dah rasa tendangan halus baby mcm jentik2 tu. now dah 20w4d tendangan baby dah kuat. kadang2 terkejut rasa bila baby tendang

saya dah 20week juga. tapi tak tahu rasa baby bergerak tu mcam mana. sbb just rasa mcm berdenyut2 geli mcam tu ja. mmg banyak rasa berdenyut mcm tu ja

2y ago

depends mommy... my 2nd pregnancy gerak kuat sampai I x tahan

kicking tu ada tp blm kuat lg maybe .biasanya 24w above bru akn rasa tendangan

sya 21mggu bru rasa menimbul dan tendangan

2y ago

saya pregnant anak 3 ni alahan kuat dri awal smpai 20 mnggu hidung trsumbat n gatal badan2

masa 19week dh strt rasa .mcm angin2 gitu .skrg alhamdulillah dh 20w4d ..dh boleh rasa jelas baby .kadang geli sampai nak terkencing

im 20weeks my baby everyday kick when i call n touch my tummy my baby always give respond hope ur baby aktif in 21 weeks

is this your first pregnancy? if yes. i think its normal. wait till 24weeks, if still cant feel it. refer to the doctr.

kadang dia bukan rasa tendang pun, rasa mcm geli2 je, macam baju kita bersemtuh dgn kulit perut. or mcm ada org geletek

sya awal rasa 15 mggu sampai 20 mggu dah rasa tendang lembut baby kalau kadang tido tu dapat je rasa tendang baby