20 weeks

I'm in 20 weeks now, but I still can't feel any kicking from my baby, is this normal?

52 Balas

Sy dh 20W5D baru ada rs tendangan kecil kdg rs geli kt perut. Nurse ckp kalo anak first lambat sikit rs tendangan baby sbb rahim baru nak sedia utk preggy. Dlm 20W ke atas tp kalo anak 2nd and after dlm 16-18W dh boleh rs dh. Tu kata nurse sy la. Lain org lain2 kot😉

1y ago

sy ank yg ke 3 skrg 20w 2d Alhamdulliah dh tendangn nya. dri kndgn 18w lg sy dh dpt Rasa tendangn si kecil🤗