kaki bengkak

Im 36w++ . Sy tw mmng kaki akan bengkak.. tp mcm ne normal ke dah tlebih bengkak

kaki bengkak
38 Balas

saya da 38minggu 1hari pn tak bengkak2 kaki ni... kaki bengkak mmg tanda utk bersalin kw

5y ago

oh mcm tu.. terima kasih sis...

sy time preg 2nd mmg bngkak lgi bengkak smpai xlrat nk jlan..smpai mc jugk la bngkak nye.. 37weeks time tuh

5y ago

Samalh ne..anak ke 2...yg first x mcm ne sgt...yg first tu 35w dah bsalin

Tq semua... ne anak second..anak first dulu x mcm bengkak mcm ne..lg anak first dlu 35w dah keluar

Normal sis . Saya pun teruk bengkak mcmtu . Nak lega suruh suami urutkan and tidur tinggikan kaki

sama mcm sy dh bngkak sngt .. so kna tahan wad 35week . emergancy cezer .. alhamdulilah baby girl 😘

5y ago

doc cuma ckp bnyak air dlm bdn je .. tp kalau air ketuban semua ok xde msalah pon .. normal je kalau kaki bngkak tu .. msalah sy air ketuban kurang tu sbb bby kna kelua awal .. hihi 😚

Kaki bengka itu ada tanda tanda berpotensi d serang darah tinggi atau Di serang sawan

Sama sis..tp sy bru 33w.kaki dh 4hari bengkak ni.risau plak kot terberanak awl😅

Sya kuat jalan,tapi kaki tak bengkak🤔normal ba kan..masuk 40week sudah skrg.

5y ago

Amin ya rabbal alamin..sis pun sama2 juga.😘

Normal je...tidor letak kaki atas bantal...boleh kurangkan bgkak sikit..

Bengkak.. kena duduk kaki tinggikan .. tido pon tinggikan kaki..