Question about brown like a blood discharged

Im 36 weeks 5 days now so I banyak berjalan di shopping mall ari tu and dapati the Next day I ada brown like blood lama discharged tapi takde contraction pulak? I nak tau apa yg sebenarnya petanda itu? I ada baca artikel yg kepala pressure kat dekat pelviks area. Betul ke tu?

1 Balas

Maybe kesan banyak sangat berjalan tu , banyak berjalan pun kena berehat juga , kena tahu limit badan . Macam saya berjalan sakan pergi cameron , balik tu keluar juga sebab badan letih dan perut sakit duduk dalam kereta lama sangat .

5y ago

Ha ah betul tu... setiap kedai sya pegi mesti Diorg bagi kerusi utk duduk. Diorg kesian kali tengok sya yg sdg sarat tapi masih bak berjalan2 lgi 😂😂