Normal ke bahaya?

Hi I'm 22weeks now.. Normal ke atau perlu jumpa doctor.. Sya dah 4 hari dah sumbat jer hidung ni rasa mcm Flu jer..susah nak tidur mlm sbb sumbat..ada berhingus juga..

2 Balas

sy kena masa trimester pertama. fuhh menggugat kesabaran rasanya. tgh2 tido boleh terjaga sbb hingus meleleh apalagi terus ke toilet hembus. igtkn dh habis, jp lg dia ada lg. tah mana dtgnye lahai hingus byk2 tu. yg peliknya hari mlm je lps maghrib or isyak mula la tersumbat. sy rasa tu pembawakan. sbb sy ada tanya dlm ni svlm ni ada jgk org yg kena sama mcm sy. tau2 masuk 2nd trimester dh hilang

Normal tu sis.. saya 1st trimester teruk sampai towel setiap hari kene ada then tido kene duduk supaya x teruk tesumbatnya.