Hidung tersumbat dan berhingus

Hi mommy2 😭 ada tak tips yng sangat2 berkesan utk hilangkan flu? Ubat ke apa ke yg sngat berkesan? 😭 rasa nyawa nak melayang pulak disebabkan hidung dua2 tersumbat wktu tdo.. dah la hidung sumbat ..bhingus tp tkleh buang dari hidung ..tiber jadi kahak jer boleh buang ..stress sangat sampai kekadang menangis sorang diri #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Dh g klinik? Nti dktr bg ubat selsema khas utk pregnant woman.

2y ago

tkde lg sis..sbb dh mkan hbis ..mngtuk sngt ubat tu ..sy cuma thu wrna kuning je ..