Spotting

I'm 11 weeks pregnant. But just now, have some brown spotting and some red mucus. It is normal? I am really worries now, afraid something bad would happen.

2 Balas

11 minggu masih dalam trimester pertama. Spotting masa trimester pertama adalah normal. Tiada apa yg perlu dirisaukan. Tapi darah banyak tak? Darah tak sepatutnya terlalu banyak sampai penuh pad/panty liner. Cuba check article ini untuk panduan lanjut sis: https://my.theasianparent.com/pendarahan-semasa-mengandung

5y ago

Dh berenti dh sis. Spotting kaler coklat. Risau sbb ni first pregnant. Sbb sy bekerja, mungkin sbb byk pergerakan😢

awak, pls check ya. sy pnh spotting cmni utk dua2 kandungan pd week 6 & week 12. awak prgi klinik. mcm sy dr bg ubt kuat rahim (dusphaton). mmg ade org bnda ni normal tp utk sy, dua2 kndungan tu gugur. pls bedrest n jln slow2, sy dulu x caya lasak2 ni bole gugur now lesson learned