Spotting lendir mix light pink

Ikutkan LMP, saya dah 6 weeks 1 days harini. Daripada dapat tahu pregnant masa 4 weeks haritu, Alhamdulillah semua okay. Tapi semalam tetiba ada keluar lendir bercampur dgn darah warna pinkish tapi sikit sangat, itupun sebab saya calit guna tisu sebab lepas kencing. Sebelum ni saya ada history gugur 2 kali. Doc ada scan semalam, dah nampak kantung tapi kecik sangat. Doc kata mcm bukan 6 weeks or salah tarikh sebab daripada lepas gugur, setiap bulan saya period tapi period tu selalu delayed 1 minggu. Mungkin cycle berbeza setiap bulan tu. Skrg ni doc ada bagi Duphaston untuk saya consume & repeat scan after 3 weeks. Harap semuanya baik baik saja🤲🏻

Spotting lendir mix light pink
3 Balas

salam sis, kita sama. ikutkan harini dh 6w1d. haritu scan, kantung sy size 0.63 cm. Sis punya 0.71 cm. Next scan, khamis depan, nak tgok prkembangan. sy pun period tk regular, doc kata mgkin sy ovulate lambat, tu yg mcm lari sikit size kantung dgn kiraan minggu. so far sy takde apa2 spotting, tapi brharap juga kandungan akn baik2 je smpai hari kelahiran nanti. dr pun bekalkan duphaston utk sy sbb ada sejarah gugur 2 tahun lpas. Harap kandungan brkembang dgn baik, sempurna smpai waktu kelahiran nti, aamiin.

semoga yg baik2 saja.. sy pun pnh history 2kali gugur. skrg 6w4d kalau ikot tarikh period. blm pegi scan lagi.. tgu next week bg besar sikit. kalau pegi skrg mst doc suruh dtg lg 2minggu sbb blm nampak..

7mo ago

aamiin yrb. InshaaAllah ada rezeki kita nanti ❤️

same mcm sye... dkat apps dh 6w... pegi scan dlm 4w+... kene repeat scan 2 minggu lg...

7mo ago

dlm 0.73cm... x sampai 1cm lg sis... dalam 4mimggu lebih