Baby dah 39w3hr... patut risau ke tidak ye sebab baby macam belum nak keluar 😂😂

Ikutkan due khamis depan

10 Balas

Saya due khamis mggu depan 19/10 pun bby mcm masih selesa dlm perut pdhal anak kedua dah.. dulu pun anak first terlbih hari lpstu induce harap anak kedua ni taklah lbih hari😵‍💫😵‍💫😵‍💫 hehehe kalau tak mggu depan juga kena tahan nurse kata aduh

saya bersalin 39 weeks. Alhamdulillah normal,Dan Selamat. dangan tanda tanda, keluar putih putih, semcam jelly/agar2 gitu lah. dlm masa 10hri, lepas tanda tanda tu, terus bersalin.

Sis rilek je saya skang 40w 2 days da ni. Overdue nampak nye second pregnancy ni. Asalkan baby gerak ok sis teruskan je kehidupan mcm biasa, be positive bykkan berdoa. Semoga kita selamat sahaja

9mo ago

sama laa saya second pregnancy.. awak cek up 40 week, tapi doc tak suruh pergi hosp la kan?

Today sy 38w5d. Dr check dh ada bukaan 1cm. Tp sy tak rasa sakit sedangkan Dr ckp dh ada contraction bila buat CTG. sy decide utk balik and Dr ckp bleh admit next monday. Doakan ya

9mo ago

semoga dipermudahkan ❤️

Insha allah okey sis. Pantau jer pergerakan baby. Sya pun due 15hb niy. Tp belm ade tnda lg. Dia srnok lg duk kt dlm kot. Blm nk kuar. 🤭

9mo ago

Semoga dipermudahkan urusan kita semua para ibu. Selamat berjuang nnti. 🤭

sama lah kita .. sye due 13/10 .. tpi belum ada tanda2 lagi .. stay boleh buat kerja lgi ..

saya 40w kena serah diri dah, saya pun due khamis ni.. 12/10, tpi blum ada tanda langsung..

9mo ago

awat kna serah diri tu

esok saya dah 40w esok jugak lansaya kena g klinik untuk scan .

Sama laa due kita sis, tapi baby masihh tenang d posisi🤭

steady je

9mo ago

🙌