Keputihan

Hi iibu2 , saya nk masuk 26minggu . Keputihan byk sgt.. smpai gatal2 miss v .. ada x yg tahu hilangkan keputihan.

2 Balas

jaga mkn..jg kebersihan..mkn kna elak mkn mknn y beryis esp roti..mknn manis.bykkan minum air putih..amal mkn yogourt plain.jg kebersihan kerap tukar pantyliner..pilih suar dlm y serap peluh..slps buang air lap bhgian intim spya x lembab..basuh kawasan intim dgn air garam suam or air sirih suam..lps bersama suami terus cuci bersih2