Hb drop 9.0

Ibu2..tolong bantu saya, apa yang anda makan mujarab untuk naikkan hb? Saya dah cuba try berpantang dan makan apa yang disarankan tapi hb tetap makin turun. And saya consume iberet. Ada tak mana2 produk yang ibu2 gunakan mujarab naikkan hb? Risau betul saya. 😫

7 Balas

sama sis mcm sy masa 1st trim hb low masa mula2 bukak buku pink... mula2 sy mnum delima .kali sedua cek drop sikit ..Dr bg zincofer.. lepastu sy stop delima sbb mak sy ckp sy xboleh mnum or mkn delima hb akan drop .. pastu sy mkn jambu batu n air jambu batu . kali ketiga checkup hb cantik dah .. 12.6 ke atas .. smpi skrng sy mnum air jambu n mkn jmbu batu .. tp sayur2an kne mkn jugak yee .. mcm bayam , hati ayam .. bnde2 yg boleh tambahkn darah ..

2y ago

amin ... yg penting kne mkn mknan yg boleh mnambahkn darah .