Jantung baby

Hi ibu2...sy nak tnya ada x sape2 mcm sy preggy nk masok 6 bulan ,tp nurse xpernah scan jantung baby..denyutan brapa semua..sbb setiap bln cek perut just tekan2 jer..

3 Balas

nσrmαl nurѕє cєk jαntung ввч ѕєtíαp kαlí chєck up...nσrmαl 148/150 dєnчutαn lαju jntung ввч.

Saya masa 20w nurse da bagi dengar jantung baby daa..Cuba tanya nurse takut nurse lupa ke..

3y ago

ohh maybe belum lagi tuu..Tunggu next checkup ye.Moga dipermudahkan..

Sy setiap bulan dia check, cuba lah dia tak check awak pergi swasta