denyutan jantung baby

Hai ibu2 semua.. Sy cek kk smlm.. Nurse cek dnyutan jantung baby tiada LG. Normal ke 17 Week?

5 Balas

Klo cek pakai fetal dopler mmg blom dengar sis... 24weeks bru boleh dgr jelas guna fetal dopler tuu...klo scan ultrasound nmpk dh denyut jantung bby n klo machine ok sikit doc akn bgi dengar sis...

Sepatutnya baby dh makin aktif tu sis. Dh rasa gerakannya walaupun very soft. Cek kt hospital lah sis. Bimbang jugak klu jadi gini

17weeks blom ada ke sis? Nurse ckp apa.. dorg tk bgtau pape ke kat sis.. biasa 10weeks ke atas da nmpk baby n ada denyutan

4y ago

Tu la.. Arap2 x dk pape.. Arap semua slmt. Amin

Try check kat Swasta sis.. mcm tak normal ke dah Lama tu

4y ago

Tq sis

Oo