jom share brp week ibu2 dah rasa gerakkan baby dlm perut

Hi ibu2,Boring pulak ptg2 mcm ni..tk ada aktiviti,jom share bila ibu2 dah start rasa gerakan baby,and sekarang dah berapa weeks,dan dah tahu gender ke😄😁

jom share brp week ibu2 dah rasa gerakkan baby dlm perut
31 Balas

16 week dah rasa gerak macam cuit2 dari dalam perut. Nanti dah 20 week ke atas dia lagi aktif

20w start rasa. First pregnancy. Sekarang 30w. Tiga kali scan semua doctor cakap girl 😅

18w dah mula rasa..20w ni makin kuat gerakan baby,esok innshaaAllah 21w alhamdulillah..

Anak first 18 week, second 20 week bru rasa, anak ketiga ni 12 minggu dh rasa

18 weeks dh mula rasa gerak2...Alhamdulillah hari nie 21 weeks 4 days 🤲

18w dah rasa. skg 27 week dye buat mcm punching bag. ank ooo ank. 😅

Sy 13w-14w dah rasa gerakan halus dan doktor sahkan itu mmg gerakan janin.

2y ago

Sama lah . Second pregnancy ni baru 11w saya dah dapat rasa gerakan halus . Masa scan pun doktor ada tanya , ibu rasa tak gerakan halus sebab baby tengah bergerak . Saya cakap lah rasa . Lagi lagi kalau mengiring mesti rasa .

gerakan halus baby start rasa 16weeks & tahu gender pun 16w. sekarang 17w

2y ago

saya scan swasta. scan kk 20w baru dpt appoitment utk scan baby.

Sy start rse gerakan dlm 18w.. gender pulak 16w baby dah tnjuk 🤭

2y ago

Haah sis da byk kali scan & detailed scan pn mmg nmpk boy.. skrg dah 39w.. tgu hari aje bile baby nk kua ni ☺️

sy kdang2 ad rasa tp scan baby xnmpk kntung on xda