excited nak tunggu Baby keluar

Hai ibu2 , due date ibu2 berapa haribulan? Jom share.. Sy 24/2/2020 dan ni anak first.. Hehe tak sabar rasanya nk tggu dia keluar.. Now dah 34 Week ,sekejap je rasa.. Sy doakan moga urusan ibu2 semua dimudahkan.. Doakan sy jugak ye?

53 Balas

Sa due date 14/2 makin terasa dabaranya sis😍😍Excited ada takut ada😄😄 Tpi mcm da x Sbr2 da ne nk jumpa si jantung hati ne omg🤗🤗doakn Sa dipermudahkn jga ya sis.. Sa jga doa kn sis dipermudahkn Dan dilancarakn bersalin nanti 🙏🙏💖💖

Semoga dipermudahkan. Sis. Ce cuba produk dherbs utk senang bersalin tu. Datin shahidah ada guna.. Elok tak ada jahit dri anak kedua sehingga anak ke5 ni. Hehe.. Sempat lg nk mudahkan bersalin 😁

Due 17/02/2020 tp smlm 11/01/2020 alhamdulillah bby dh keluar..bru nk msuk 35minggu kandungan..brsalin normal..tp bby pra matang😢..alhamdulillah tgk bby nmpk stabil je kt NICU tu..

4y ago

Hehe ya kalau bby nak klr awl paksa jg ni. Huhu tp hrp2 la tak. Sy harapkan cukup 40w

Uishh. Skrg mmg rasa tak sabar sis. Tapi bila nak dkt tu dia punya debar n takot tu Allah saja yg taw. Sy lagi 2 mgu. Doakan sy. Huhu

Saya 9.2 due. Tapi kalau 8.2 tak beranak jugak dokto suruh masuk wad sbb saya gdm on diet.. Mmg x sabar kan nak tunggu dia kelua 😁

Sy insyaallah 8/2/20 xsbar jgk rasa ny mc 2 perasaan ad sy doa kn ibu2 smue akan dipermudahkn bersalin nt insyaallah amiinn.

4y ago

Insyaallah..sy hrp awk nt di permudahkan bersalin nt amminn..

Saya due ikut period 12/02/2020..Tp baru2 ni scan baby due 04/02/2020..So dh kena standby..Dup dap dup dap..1st baby...🥰

4y ago

Sya ikut period 19/2 tp nurse letak 22/2 . Kalau scan tu tak pula tertgk

Semoga dipermudahkan segala urusan nanti.. 😍 best yea.. Saya 19/05/2020 .. Masih menunggu.. Anak ke 2 ..

sy 02.02.2020 , doc suruh masuk awal 18.01.2020 sbb gdm tp baby excited sangat rasanya now dah #Day9 😅

24hb 1...mnunggu ari..😁Tp baby makin aktif, geram rasa xsbar nk gigit kaki kuat menendang tue..😘