Senak Perut

Ada x ibu2 yg alami keadaan sperti sy..hari nie asyik rse mcm x slesa perut..rse mcm senak perut je dri ptg tdi..hamil 21week ? nk kta prgerakn bby pun kt bhgian bwah je..bkn kt ats..knpe yea?

2 Balas

Kalau kira tendangan kurang daripada biasa, pergi klinik sj ya mommy kalau merisaukan. Jgn tunggu lama2

5y ago

Alamak, tak brlajar kira lg sis..😅 last checkup 20 week hri tu nurse x de sebut pasal kira tu..huhuhu normal sehari berapa kli sis? First baby..

Belum lagi tu sis..

5y ago

Maksud sis belum tu mcm mne yea??