Pakai cermin Mata tak?

Ibu2 yg dh pernah brslin..pkai spek x ms brslin..sy xpkai ms ank 1st..kluar LR xnmpk mne suami..kabur2 main lmbai je tah spe...Rupa nya suami tido kt kereta😂😂..skrg dh 31w..Tu msih fkr nk pkai spek ke lens😅..

4 Balas

knape x pakai cermin sis? 🤭 boleh je pakai, Saya suggest pakai cermin dari lens.. takut emergency czer mana Dan nk buka lens,dgn pening2 bius lagi..kalau normal tgh push2 tu takut lens lari ke blkg mata tanpa sis sedar..huhu