pengalaman keguguran

bole share ke mcm mne pengalaman keguguran korg..sye hari ke5 ggur..skg tgh sakit cram kt perut..mcm contration nk brslin..n darah ketul2 keluar bnyk..tp x sure rupa kantung to mcm mne..blom p scan lgi..mmg akn kluar kantung ke biasa nya ? ples share..buntu

5 Balas

Kalau masih sakit tu memang belum habis keluar. Tak sure gak kantung mcm mana sbb saya dok meneran dalam tandas so terus masuk lubang jamban tak sempat tengok 🥲 tapi better pergi emergency terus kalau masih sakit untuk tengok dah habis turun ke belum. Kalau tak risiko lain pulak nanti kalau biar lama

kalau sakit contrction tu mksdnya ketulan darah tu nk keluar..in case dh keluar ketulan darah ,terus follow up dgn hospital takut blm keluar habis..apa2 pun jaga diri yee

Elok awak pergi hospital kecemasan, biar doctor yang uruskan, kita taktahu bahaya untuk diri awak tu, Selagi ade rase sakit maksudnya masih ade lagi tu

sye pernah gugur... kalo masih sakit tu belum keluar habis lagi...

kantung da slmt kluar..tq korg..