Baby nk btol shj xnak bf

sblm ne bby lme dlm wad jd sy pam n bg dlm btol..pas kuar wad bby xnk dah nenen nk btol je..pnat sgt pam ssu bg buh dlm btol mlm² lg pnat huhu cmne yea cara nk pujuk ank bf balik? xpam ssu@lewat pam jd bgkak huhu try pjuk pon bby still xnak nagis ligat snggup tggu tu sy hbs pas bru dia nk inum..huhu#pleasehelp #bantusharing

1 Balas

anak sy awal2 haritu pown jnis xnk direct.. kne pam n bg botol.. tp slow2 jgk bg df bila dia xtrlampau lpar atau time mamai2.. lama2 dia okay df.. kne bnyk sbr lh sis, cuba jgj df slow2,klau dia nangis2 ngamok bia dlu, next time cuba lg, jgn pksa2 sngt nnt bby trauma nk df..