hb low dan mudah lelah.

Ibu² yg ada masalah hb low ni ada suggestion tak... Makanan / vitamin aper yg bagus utk hb low... Body sya mudah lelah Dan kaki mudah kejang..

2 Balas

Hye sis... Macamana keadaan sekarang? Saya 2x pregnant 2x hb low... Saya ambik iberet... Dan jus mamariam... Dan doktor pesan yang paling penting minum air masak banyak2... Sampai sekarang anak2 dah besar hb dan bp still low... Saya banyak minum air masak tu jaa... Kalau rasa letih saya akan makan coklat makan buah baru rasa ada tenaga sikit...