kahak

Ibu2 yang di sayangi, ada sesiapa boleh share tips untuk hilangkan kahak baby ? Anak saya bila bernafas ada bunyi kahak.

3 Balas

sy mandikan dgn air lemon. lama2 nanti kahak tu akan hilang sndiri melalui muntah susu / najis. anak sy 4 bulan dah hilang sndiri bunyi kahak tu.

Berapa bulan puan? Try sapu vicks kat belakang badan dengan dada dia... Guna vicks yang pink bukan biru

4y ago

Try bawa pergi klinik, takut tak sedut habis lendir time bersalin

Cuba buat minyak bawang putih atau guna minyak herba asmak