Nak kerja tapi ...

Ibu² yang bekerja, saya nak bertanya pengalaman. Ada tak ibu² yg bekerja pengalaman anak kecik susah tidur malam. Anak saya skrg dah 6m+ tapi susah tuk tidur malam, dan kemungkinan saya tak lama lagi akan bekerja. Macam mana ibu² handle ya dengan anak susah tidur malam ni, kdg okey tidur kdg tak okey, macam mana emosi ibu² bekerja semua? Saya sampai rasa tak yakin utk pegi kerja memandangkan anak saya susah tidur malam. Siang hari saya jadi penat sgt + emosi tak stabil bila tak dapat tidur malam yg cukup. Jadi saya nk tnya la pengalaman ibu² bekerja camne jaga anak kecik yg tak dpt tidur malam ni..

8 Balas

biasakan anak dgn suasana mlm.. sy dlm pantang lg pukul 8 lampu bilik da malap.. skrng anak 2tahun 9buln, tk pernah sy berjaga mlm kecuali time dia tk sihat..