kencing manis

Ibu2 yang ada kencing manis memang tak akan dapat bersalin normal ke..??😢

5 Balas

Saya due 18hb 10 ni Kalau diikutkan saya due 2hb 11 Tapi disebabkan saya ada kencing manis, so docter bagi tarikh 2 minggu awal untuk serahkan diri ke hospital.. Rasa takut, seronok campur2lah, sebab ni anak first Doakan saya ya , supaya bisa bersalin dengan normal dan baby okay masa kelur nanti

4y ago

Aamiin tq sis

Doa yg baik2 sis.. cuma biasa yg ada kncing mnis cma kena serah dri awl dri due date.. dpt bersalin norml alhamdulillah lau x czer jew lah jnji bby siht☺️

4y ago

Aminn

Saya due bulan 10.. Kali ni anak NO3 ada kencing manis... Saya pun risau... Sama2 Tawakal pada Allah semoga dipermudahkan urusan kita...

Hye Puan. Saya Ibu GDM, Alhamdulillah saya selamat melahirkan bayi secara normal 🙂

4y ago

Amin2.. in Sya Allah.. terime kasih kak atas nasihat dn infony😍

sy ada kencing manis n darah tinggi..tp bersalin normal..

4y ago

Sush sangat nak control..rase dh byk kurang tapi still darah gula naik