Jantina baby

Ibu2 tngok betul ke ni bby girl..

Jantina baby
12 Balas

Yank, sis dlu kan anak sulung scan mcm girl sebb nmpk telor je, mcm burger 😂 tp sebb doc pn tak sure sebb terhalang dgn tali pusat dia… so sis memg beli baju color2 unisex je… bila scan 28wks baru nmpk bibird alahai comey bibirdnya 😂😂😂 esok scan detail baby 2nd… hopleefully dpt view mcm awak ni jelas girlnya 😂

1y ago

spupu sy sis. dia scan nampak girl. mmber dh excited dh sbb ank sulung dh boy. pstuu dia beli gown banyak2. 3kali scan mmg confirm girl. last2 kluar boy 😂

tak clear.. sy masa scan haritu tanya sonografer tu betul clear ke jantina tu sebab dah bayar kan.. bagi dia pusing tengok sampai puas hati.

Sy xnk caya dh scan ni hahah sy dh kena scam masa pregnant hrtu, buat segala mak nenek scan kata laki, kua girl 🤣🤣🤣🤣

saya nampak girl sebab ada line tapi kadang2 baby scam kite 😂 dia sorokkan elok

nampak girl...mcm burger. kalau boy mcm paruh...pengalaman sy lah. hehehe...nanti scan lagi

girl...da bape minggu Tu sis kdg girl ni bole jd boy jugak 😆

1y ago

21 sis

Nampak mcm girl. Anak saya scan boy nampak jelas dia punya bebird 🤣

rsa cm girl..klau boy tngh tu msti Ada pistol😅..

Sis scan berapa mnggu ni

1y ago

21 week sis

girl..sbb mcm burger