xdpt nak move on

Hello ibu2.. Sy sbnrya bru hbis keguguran.. Sdh dua kli sdh keguguran.. Tpi dlm hti kecil sy ni. Sy xdpt move on nak trima segala ni.. Dan org slalu nk salahkn sy sbb tersalah mkn, suami pun ckp mcm tu?.. Sdgkn sy pun teringin nak timang ank kdua lagi.. Mcm mna ya ibu2.. Bila difikirkn hal sy.. Sy rsa sakit hti mrah xtntu sbb.. Rsa mcm stress tertekan.. Nam ckp ptus asa pun ada.. ???

2 Balas

sis, byk kn sabar. bkn slh kita pun. sy pun mcm sis org slh kn sbb sy jg mkn. sy keguguran may 2020 ni sy tgh konpius sbb blum period dah double line. doakn saya tau! sy blum ada ank

Kita kena redha sis, hati kena kuat, mmg xda rezeki kita, kita kena positive kan diri, jgn pedulikan apa org ckp, dah ketentuan tuhan