Skincare, Makeup & Perfume?

Ibu2 sy nk tnya masa pregnant pki skincare apa ye? bg nama exact boleh? sb sy skrg tak pakai ape2 sb takut mudarat baby dlm perut. dh cuba cari tp mcm tak berapa nk faham & rajin plk nk baca ingredients dlm skincare tu tiap kali beli, jd nya skrg mandi mmg gosok gigi je xcuci muka atau sabun bdn. Nasib bdn jenis tak berbau🥲. Tp tula risau la muka problem plk nnt tak jaga langsung. Makeup pun tak, mmg keluar muka kosong je tak pakai moisturiser atau sunscreen. Dulu mommy2 pakai apeee?🙆🏻‍♀️ Share boleh😬

2 Balas

Why tak sabun badan masa mandi? Sbb alah dgn sabun ke? Kalau muka pun sy tak cara mana sbb memang malas. Pakai mekap apa semua pun tak. Tak rasa nak bermekap pun 😅

pencuci muka shaklee..