Berpantang

Hi ibu2 sy nak minta pendapat😊mak saya suruh berpantang dekat kg. Disebabkan sy dgn mertua xberapa baik. Sy pon mcm oklah😌 tp suami sy suruh berpantang dgn mertua😥 dia tak tau pon selama ni sya pendam sndri perasaan tu😥 dia xtau pon apa yg sy dh hadapi😔 cukup stress dgn keadaan skrng. #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #mommybuntu #1stimemom

14 Balas

Bagi sye.. Sye okay jee gan m.mertua.. Baik2 jee... Tapi sye lagi selesa gan mak sendiri kalau nak berpantang.. Awk ckp laa, awk lebih selesa kalau mak awk yg jaga.. N benda ni kene bincang elok2.. Insya Allah suami awk akan faham.. Satu lagi ckp kt suami awk.. Awk taknak menyusahkan m.mertua awk... Awk jgn laa stress sngat.. Kesian anak dlm kandungan tu