Berpantang

Hi ibu2 sy nak minta pendapat😊mak saya suruh berpantang dekat kg. Disebabkan sy dgn mertua xberapa baik. Sy pon mcm oklah😌 tp suami sy suruh berpantang dgn mertua😥 dia tak tau pon selama ni sya pendam sndri perasaan tu😥 dia xtau pon apa yg sy dh hadapi😔 cukup stress dgn keadaan skrng. #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #mommybuntu #1stimemom

14 Balas

klau sy d tmpt sis. sy pilih utk berpantang d tmpt yg sy selesa. sbab emosi selepas bersalin sangat perlu dijaga..

bg tahu suami, yg diri selesa dgn mak sendiri n tambah lah alasan yg lain agar suami x terasa.

saya pantang suami yang jaga dari anak pertama tiada yang jaga kesuali suami kita

jujur dgn suami..bgtau mslh.nnti trgnggu emosi pula.