Berpantang

Hi ibu2 sy nak minta pendapat😊mak saya suruh berpantang dekat kg. Disebabkan sy dgn mertua xberapa baik. Sy pon mcm oklah😌 tp suami sy suruh berpantang dgn mertua😥 dia tak tau pon selama ni sya pendam sndri perasaan tu😥 dia xtau pon apa yg sy dh hadapi😔 cukup stress dgn keadaan skrng. #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #mommybuntu #1stimemom

14 Balas

hm. .sis terangkan dgn suami mhu keadaan yg tenang dan damai. .klau memang suami sis xdpt nk jaga d rumah sndiri🥺 sis tidak boleh tekanan nanti masa berpantang, nanti bentan org pnggil. .😔 jgn pksa diri sis, nt sis tnggung pilu dn luka sndiri