Berpantang

Hi ibu2 sy nak minta pendapat😊mak saya suruh berpantang dekat kg. Disebabkan sy dgn mertua xberapa baik. Sy pon mcm oklah😌 tp suami sy suruh berpantang dgn mertua😥 dia tak tau pon selama ni sya pendam sndri perasaan tu😥 dia xtau pon apa yg sy dh hadapi😔 cukup stress dgn keadaan skrng. #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #mommybuntu #1stimemom

14 Balas

situasi sama tapi lain sikit.. mak mentua da meninggal.. pak mentua oke je.. yg x oke dengan sedara mara husband.. kdg ii duk umah pak mentua sedara mara buat x pelik je.. buat muka x suka bagai.. tapi ngan husband kita dia duk suka mintak tolong itu ini.. susah betul.. sedra mara, sepupu husband semua duduk umah dekat ii, berjiran la katakan.. hmmm bencii nye..kdg ii cite kt husband pun dia xtau nak buat macam mana dh.. sbb bnyak aty nak kene jaga.. sedih.. tapi malas layan sngat prasaan sedih tu sebab takut sebab sedara mara, hubungan kita hancur bederai pulak em