Berpantang

Hi ibu2 sy nak minta pendapat😊mak saya suruh berpantang dekat kg. Disebabkan sy dgn mertua xberapa baik. Sy pon mcm oklah😌 tp suami sy suruh berpantang dgn mertua😥 dia tak tau pon selama ni sya pendam sndri perasaan tu😥 dia xtau pon apa yg sy dh hadapi😔 cukup stress dgn keadaan skrng. #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #mommybuntu #1stimemom

14 Balas

sis terus terang je dgn suami y sis lbh selesa berpantang umh ibu sis..sbb dlm pantang ni kite nk rehat..xnk stress2 nnt jd lain pulak..suami sis mgkin xtau psl y sis hadapi..sy rase klau sis luahkan baik2 die trime..mcm sy lbh selesa brpntang sndri..ikut kn suami suh berpantang umh ibu dia..sy ckp baik2..y sy lbh selesa berpantang sendiri..klu kite xbgtau suami mmg xtau