Berpantang

Hi ibu2 sy nak minta pendapat😊mak saya suruh berpantang dekat kg. Disebabkan sy dgn mertua xberapa baik. Sy pon mcm oklah😌 tp suami sy suruh berpantang dgn mertua😥 dia tak tau pon selama ni sya pendam sndri perasaan tu😥 dia xtau pon apa yg sy dh hadapi😔 cukup stress dgn keadaan skrng. #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #mommybuntu #1stimemom

14 Balas

Sebaiknya puan berpantang dengan keadaan yang puan rasa selesa dan tenang. Tak bagus jika stres since puan dalam proses penyembuhan dan ingin menyusukan anak. Anak 1st lagi sukar sebab tiada pengalaman. Moga urusan puan dipermudahkan. Aamiin