Dah Masuk 25 Weeks

Hi ibu2 sy masuk 25 weeks... Saya kerap rasa panas la... Kenapa yaa? normal kan?

153 Balas

normal,sy masa ank sulong dulu,nk tido dh pon kena mandi lg xtahan sbb panas sangat..

saya pn sama.. saya 20+week panas time nk tido.. kadang panad sgt smpai xbole tido..

normal nti dah hujung2 lagi panas😅suami sejuk menggigil kita tetap rasa rimas😆

Normal. Sy dari tak suka dduk bwah aircond dlm ofis skrg kna on aircond je spjg msa.

sy pun huhuhu... normal kot sbb darah kita dipam ke seluruh tubuh dlm kadar yg tggi

perubahan hormon masa prggy suhu badan lebih tinggi bnding org y xprggy. jd normal

hi ibu2.. sy sdh 25weeks 5day, tp baby masih x gerak kuat. normal atau tidak itu??

sm mcm sy...esok sy masok 27 week best..tgh mlm sy p mandi kalo x...x dpt nk tidur

sama lahh ..sya tngah mandi pon berpeluh 😂. pdahal cuci rambut skali tu ...

Saya pon.. start 25weeks ni mmg rasa panas lain macam.. walaupun hujan.. huhuhu