Susu badan

Ibu2 start bile keluar susu bdn? Tngh hamil ke selepas besalin?

28 Balas

Sy bsalin malam lepas isyak. Btol2 lepas bsalin tu ade kuar susu, nurse tlg picit. Picit tu mase nurse nak bagi baby dekat kite lepas dah habis jahit luka. Tp kejap je, esok pagi xde, tpaksa bg baby air masak 2 sudu sbab nak suh dye kencing. Kalo x, xleh kua spital. Berak dh 3x, kencingnya tak. Petangnya baru kencing, baru boleh kua spital. Lega. Kalo x, kena gi spital besar ntok further check up.