anak demam

Ibu2 smua nk tnya nie..knpa yer anak sy setiap bulan msti ada2 jk demam ..dah lah klau bdn pnas bkn nk mkn ubat ? nk kena pksa lgi nngis mcm kena pukul pastu setitik ubt pun xda ditelan kluarkan blik ..demam smpai xnk mkn nasi minum susu minum air smua xnk .. Nk bring jk ..mcm mna yer ibu2

1 Balas

berapa thn umor ank....? ank sy dlu pon susah mkn ubat... tp sy paksa picit mulut dia... kalau slalu dmm ni mybe antibodi atau jugak sbb persekitaran